KÖZÖSSÉGI RENDEZVÉNYEK – CARAMEL

 

2015.10.08-án iskolánk vendége volt Molnár Ferenc (Caramel). Ez a ritka esemény pályázati támogatással valósulhatott meg, melyen 236 fő (185 tanuló, 20 nevelő, 31 szülő illetve nagyszülő) vett részt.

A délután 3 órára hirdetett koncert kicsit késve kezdődött, de annál nagyobb izgalommal vártuk a gyerekekkel együtt. Sajnos Caramel csak 5 dalt énekelt, pedig szívesen hallgattuk volna több számát is, hiszen a hangja mindenkit elbűvölt. A nézőközönséget is sikerült megénekeltetnie.

Örömmel vettük, hogy beszélt az énekesi pálya kezdeti nehézségeiről, hogy honnan indult és 10 év után meddig jutott. Minden gyerek megszívlelheti biztatását és véleményét, hogy a kitartás és a rendszeres munka vezet a célok eléréséhez.

További sikereket kívánunk neki mind szakmai, mind magánéleti téren.

Reméljük, hogy máskor is iskolánk vendégeként köszönthetjük.

 

Holper Istvánné

a 2.c osztályfőnöke

 

Tanulói vélemények:

 

„Nagyon jó volt a koncert, Caramel szépen énekelt. Okosakat mondott. Az is kiderült, hogy van humorérzéke”.                                               

(Koczor Dominik Imre 7. c)

 

„Nagyon tetszett a koncert. Sok énekét ismerem. Jól éreztem magam. Kár, hogy nem tudtam vele lefényképezkedni.”                                      

(Szűcs Andrea 7. c)

 

„Ilyen még sohasem volt az iskolában. Nagyon jó volt. A mamának zengett tőle a füle. Megismertem olyan dalokat, amilyeneket még nem is hallottam.”

(Ruzics Lorina 2. c)

 

„A Caramel koncert sajnos fél órás késéssel kezdődött. A dalok jók voltak és be kell vallani, szép hangja van. Becsületre méltó, hogy honnan indult és hova érkezett. Én több közvetlenséget vártam, azt gondoltam, beszélget velünk. Vegyes érzésekkel távoztam a koncertről.

(Árvai Máté 8. d)

 

„Én nagyon vártam a koncertet, de csalódtam, mert nem lehet vele fotózkodni, csak selfiezett a közönséggel. Azt hittem, majd több dal is elhangzik.”

(Nagy Barnabás 8. d)

KAPUVÁR-KÖZÖSSÉGI RENDEZVÉNYEK-CARAMEL1 KAPUVÁR-KÖZÖSSÉGI RENDEZVÉNYEK-CARAMEL2 KAPUVÁR-KÖZÖSSÉGI RENDEZVÉNYEK-CARAMEL3 KAPUVÁR-KÖZÖSSÉGI RENDEZVÉNYEK-CARAMEL4 KAPUVÁR-KÖZÖSSÉGI RENDEZVÉNYEK-CARAMEL5 KAPUVÁR-KÖZÖSSÉGI RENDEZVÉNYEK-CARAMEL6