EGÉSZSÉGNAP – SZENTGYÖRGYI RÓMEÓ

2015 szeptember 3-án került sor iskolánkban az egészségnapra, melynek vendége Szentgyörgyi Rómeó a hatszoros fitneszvilágbajnok volt. A foglalkozást tartó személye, közvetlensége hamar elnyerte a gyerekek tetszését. Életkoruknak megfelelően végezték a tartalmas, jól felépített zenés gimnasztikát. Sikerült a gyerekek érdeklődését felkeltenie, figyelmüket lekötnie.  A foglalkozás elérte célját! A 187 résztvevő (165 diák, 20 pedagógus, 2 szülő) megpróbált aktívan részt venni a közös tornán.

Az iskolai mindennapjaikat is úgy szervezzük, hogy a tanítványaink szeressenek mozogni, tegyenek meg mindent az egészségükért, nyitottak legyenek a sport felé. Ennek a szemléletnek, életmódnak a kialakításában a mindennapos testnevelés bevezetése és a nevelők pozitív hozzáállása a kulcs.

KÖSZÖNJÜK A PÁLYÁZAT ÁLTAL NYÚJTOTT ÉLMÉNYT!

 

Pappné Höfler Erika

testnevelő

TANULÓI VÉLEMÉNYEK:

Árvai Máté 8. osztályos tanuló: „Nekem tetszett, jól átmozgatta az egész testemet. Jó volt a végén a kardiós gyakorlatsor. Szerintem otthon is csinálni fogom ezt.”

 

Török Dzsenifer 7. osztályos tanuló: ”Nekem is tetszett, szeretek zenére tornászni. Végig mozogtam, szerintem holnapra lesz egy kicsi izomlázam!”

 

Gerencsér Ábel 3. osztályos tanuló: „Nekem kicsit nehéz volt a mozdulatokat leutánoznom, ezért néha lemaradtam. Jól elfáradtam, de jól éreztem magam.”

 

Gerencsér Blanka 4. osztályos tanuló: ” Táncolni járok itt a városban, úgyhogy könnyen végeztem a gyakorlatokat. Örülök, hogy ilyen „híres sportolóval” tölthettünk el egy órát! Még fénykép is készült a délutánról. Anyukám is velünk együtt tornázott.”

KAPUVÁR-EGÉSZSÉGNAP-SZENTGYÖRGYI RÓMEÓ1 KAPUVÁR-EGÉSZSÉGNAP-SZENTGYÖRGYI RÓMEÓ2 KAPUVÁR-EGÉSZSÉGNAP-SZENTGYÖRGYI RÓMEÓ3 KAPUVÁR-EGÉSZSÉGNAP-SZENTGYÖRGYI RÓMEÓ4 KAPUVÁR-EGÉSZSÉGNAP-SZENTGYÖRGYI RÓMEÓ5